Over MSD Animal Health

Een betrouwbare en veelzijdige partner in dierengezondheidszorg

MSD Animal Health is een wereldleider op gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van diergeneesmiddelen. De combinatie van twee grote bedrijven in de diergezondheidszorg biedt een brede waaier aan innovatieve diergeneesmiddelen om ziektes bij zowel landbouw- als gezelschapsdieren te voorkomen en te behandelen.

We beschikken over filialen in meer dan 50 landen en bieden onze producten aan op meer dan 140 markten. Wereldwijd beschikken wij over een netwerk van productie-eenheden en onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten.

Hoofddoel is onze huidige leiderspositie en aanwezigheid in andere belangrijke marktsegmenten te versterken en ervoor te zorgen dat wij het vertrouwen van onze klanten verdienen, elke dag opnieuw. Onze medewerkers beseffen echter dat dat vertrouwen niet gemakkelijk gewonnen wordt en daarom richten wij dagdagelijks onze aandacht naar alle betrokken partijen. Door zorgvuldig naar hen te luisteren kunnen we voorzien in innovatieve, hoog kwalitatieve producten die aan de veranderende behoeften van dier en eigenaar tegemoet komen.

Wij streven ernaar de beste te worden in de drie belangrijke strategische domeinen: mensen, producten en processen. Zo willen wij de voorkeurspartner worden voor dierenartsen, veehouders en diereneigenaars. Een betrouwbare en veelzijdige partner op de zoektocht naar oplossingen om mens en dier samen plezier te laten beleven en landbouwhuisdieren gezond te houden om veilig voedsel te verzekeren.

Intervet Belgium N.V.
Stallestraat 73
1180 Brussel België
nl.msd-animal-health.be

Intervet International B.V. Headquarters in Boxmeer, The Netherlands

MSD Animal Health: hoofdzetel