ResPig® Economische rekenmodule

Welkom bij de demoversie van de economische rekenmodule van ResPig®. Dit is een verkorte versie van de uitgebreide economische rekenmodule binnen de ResPig® Tool. De uitgebreide versie is enkel toegankelijk voor geregistreerde ResPig® gebruikers.

De economische rekenmodule is ontwikkeld om te assisteren in het bepalen van mogelijke economische effecten van specifieke vaccinatieschema's die geïmplementeerd kunnen worden op varkensbedrijven om zo economische verliezen die veroorzaakt werden door respiratoire aandoeningen te verminderen. Rekening houdend met verschillende ergheidgraden van verschillende pathogenen kan elk economisch effect in elke interventiestrategie gesimuleerd worden.

De simulaties zijn gebaseerd op wetenschappelijke data uit het veld toegepast op bedrijfsspecifieke input om zo de economische effecten van vaccinatie te berekenen.

De resultaten van de simulatie omvatten reeds de vaccinatiekosten (inclusief arbeid) voor de geselecteerde vaccinaties uit het vaccinatieprogramma.

De feitelijke prestaties die gemaakt worden op een bepaald bedrijf kunnen verschillen van de resultaten van de economische rekenmodule. De precisie van de output van de economische rekenmodule is afhankelijk van de precisie van de input. Natuurlijke variatie tussen verschillende bedrijven kan een andere reden zijn voor zulke verschillen. De economische rekenmodule wordt u aangeboden onder de voorwaarden en condities gespecificeerd in de ResPig® Audit Disclaimer.

Start de demo versie van de economische rekenmodule

vaccineren van jonge varkenvaccineren van varken